Ingen har väl missat att börsen åter har börjat darra. För egen del känns det mer som om det är gamla bekymmer som åter kommer till ytan snarare än nya oförutsedda händelser.

Det som ligger till grunden denna gång tycks vara att både Portugal och Spanien granskas lite extra mycket. Fattas nu bara att även USA åter skall dras in under luppen.

På det stora hela kan jag bara konstatera att detta med företagsanalys åter kommit helt i skymundan. Börsen i dag handlar nästan uteslutande om timing. Bra bolag, som t.ex. Volvo, tappar 10% snabbare än min hetsätande hund kan få i sig sin middag.

Mycket trist kan tyckas, men samtidigt inte så dumt för de som får utdelningar och nu kan köpa på sig fler aktier till rimliga priser.

En gissning för framtiden är att vi ska ner en bra bit till, även om vi inte går så lågt som vid senaste dippen. Att köpa Volvo för runt 80-kronors-strecket ser jag som långt ifrån en omöjlighet.

Aktier att hålla koll på vid en eventuell nedgång: Swedbank, Volvo, Tele2, H&M och Boliden. Alltså samma favoriter som tidigare.

Glad påsk!!