Stockholm verkade repa lite mod hela dagen. Möjligen sålde investerare av mot slutet av nervositet för att USA inte skulle hålla, och den magkänslan var ju rätt. Det var ingen dålig spik som USA avslutade kvällen med. Mycket talar väl nu för att det blir en rejäl sell-off både i Asien och Europa under morgondagen.

Tyvärr är min magkänsla att eländet kommer att fortsätta fram till det att marknaden vet om det kommer att duka under någon fransk bank eller inte. Det känns lite som den springande punkten i dagsläget. Grekland i all ära, men det är inte deras isolerade problem som oroar marknaden, utan vad/vilka/hur/när dominoeffekterna drar igång.

Jag börjar allt mer känna att det vore fantastiskt bra om vi kunde få ett nytt 2008. Jag har redan nu börjat se över vilka möjligheter jag har till att skrapa fram mer kapital. Det här kan bli väldigt lönande en vacker dag.

Ett av mina starkaste minnen från 2008 var att man inte trodde det var möjligt att börsen skulle rasa mer. Dessa känslor hade jag INNAN Lehman kraschade. Nu känns det på precis samma sätt. Vi borde vara på botten, men vem vet… Mr Market kan ju vara rätt irrationell, för att uttrycka sig neutralt.

Nu är den stora frågan om stödet alla pratar om, dvs OMX 855-860 kommer att hålla. Trendkanalen är tydligt nedåt och om det nu finns så många TA-trejders där ute som jag tror det finns så kan det mycket väl dyka upp nya panikkänslor på marknaden rätt snart.