Hmmm… Till och med jag börjar tycka att vissa cykliska aktier börjar se oerhört intressanta ut, även om det inte känns som om konjunkturen skall fortgå i jättemånga år framöver.

Skriver nu på iphone och skall komplettera med mer utförlig text senare. Den som ligger likvid eller har likvider borde dock fundera på om inte bolag som Volvo, Boliden och Swedbank, som alla i vanliga fall ligger på ca 3-4% direktavkastning inte börjar se ganska intressanta ut. Alla dessa ger minst 5% i direktavkastning nästa år och det är högst troligt att de även når 6%. Att köpa Volvo, Boliden och Swedbank för ca 100kr, varav VOL och SWE kan köpas under 100-lappen, tycker jag börjar se ganska billigt ut. Är man försiktigare av sig börjar även HM se billig ut igen.

NÄR Grekland faller kan det förstås bli billigare, men jag undrar om det inte blir hyggligt kortvarigt med tanke på att många priser redan verkar prisa in det mesta av eländet. Jag får skäl att återkomma. Själv har jag dock köpt på mig en hel del Volvo för 102 kr och Swedbank för 103 kr. Volvo ser jag som lite kortsiktigare köp än tex Swedbank och Tele2. Därmed inte sagt att jag inte kommer behålla Volvo i ett par år. Det får vi se framöver.

Jag återkommer med mer info senare!!