Det är tråkigt att behöva meddela att denna blogg läggs ner. Det är möjligt att det dyker upp något mer sporadiskt inlägg, kanske i samband med Swedbank-nyheter, rapporter eller annan intressant information. Men den dagliga uppdateringen med den personliga touchen läggs ner, åtminstone tills vidare. Skälen är många, men framförallt är det på grund av tidsbrist. Det har varit otroligt kul att skriva bloggen och dessutom ha så många läsare. Som mest har jag haft drygt 1000 besök per dag.

Avslutningsvis vill jag ännu en gång slå ett litet slag för några av de bolag jag tror stenhårt på för framtiden. Den dag Swedbank ter sig fullvärderad är det högst troligt att jag kommer att ha en portfölj med just nedanstående bolag.

Tack för denna tid och lycka till med era affärer. De som inte köpt aktier redan kommer förmodligen aldrig att göra det heller. För er som ändå är nya i gamet kan jag varmt rekommendera de tre bloggar jag länkat till i högermarginalen. Det är oftast bara Fundamentalanalysbloggen som uppdateras varje dag, men även de andra har intressnat information som jag tror kommer att hjälpa alla att göra bättre affärer.

Jag avslutar med ett citat av Ronald Reagan som Lou Mannheim på Fundamentalanalysbloggen skrev för en tid sedan: “The future does not belong to the faint hearted, it belongs to the brave”. (and patient, egen anmärkning).

Mina stora favoriter:
ABB, AlfaLaval, Boliden, H&M, Sandvik, SSAB, Swedbank, Volvo, Vostok Nafta

Köptips för den långsiktige:
ABB, AlfaLaval, Axfood, Boliden,  Danske Bank, H&M, Hexagon, Industrivärden, Kinnevik, Millicom, MTG, Sandvik, Skanska, SKF, SSAB, Swedbank, Tele2, Telenor, Volvo, Vostok Nafta

Tips som kanske kan bli riktigt köpvärda:
BP Plc, Elanders, Nokia

Håll er borta från:
SAS, Ericsson, Eniro