Nu har jag hittat ännu en läsvärd blogg. Som ni vet gör jag inte ofta reklam för andra bloggar, men de tre jag nu hittat och följt en tid är sannerligen inte vilka bloggar som helst, utan definitivt bloggar som kommer att hjälpa de allra flesta av oss att göra mycket bättre affärer.

Lundaluppen, som ni läser här (se även länk i marginalen), är en värdeinvesterare med defensiv läggning (vilket väl de allra flesta värdeinvesterare är). Lundaluppen skriver dels om börsen i allmänhet, men bjuder framförallt på en mängd analyser av olika bolag enligt egna modeller. Samma modell tillämpas i stort på samtliga bolag och det blir därför väldigt lätt och överskådligt för oss andra som inte analyserar så många bolag. Jag skulle själv aldrig hinna analysera så många bolag i så många branscher som Lundaluppen gör.

Lundaluppen skriver i stort sett varje dag och har gjort så sedan bloggen startades för inte allt för länge sedan. Det borgar för att både orken och motivationen finns till att fortsätta skriva en längre framöver.