I dagsläget skulle jag inte tveka att kliva all-in i Swedbank igen. Allt har blivit bättre på sistone och det ser även ljust ut för framtiden. Jag hade satt nivån 58 kr som min första nivå för att öka innehavet, och möjligen gör jag det om kursen inte dippar direkt i öppningen. Det blir dock ingen större post då jag tycker det kraftiga raset idag pekar mot att det kan finnas fler som vill sälja/blanka. Dessutom har som sagt mina poster i metallerna gått mycket bra idag vilket kanske borgar för en fortsatt uppgång på ett par kronor.

Men mest intressant kommer det bli att följa USA ett tag. Jag tror att resten av världen åter kommer att göra som USA och sjunker dem så kan vi nog räkna med detsamma. Men kommer det som stigit mest också sjunka mest? Förmodligen!

Det gäller att vara lätt på foten dessa tider men samtidigt kunna gasa vid rätt tillfällen. För min egen del så kommer jag inte att tvärnita, den tiden är förbi. Snarare är jag beredd att ge full gas eller dra lite försiktigt i handbromsen. För vi är trots allt inne i en flerårig bullmarket.