Som ni förstår är jag superglad över att ha tjänat pengar, stora pengar, mycket stora pengar på mina bankaktier i Swedbank. Det går just nu tokbra för bankaktier generellt och jag tror det beror på att vi anar en vändning i konjunkturen och att investerare nu ser att det börjar bli sista chansen att köpa tokbilliga bankaktier.

Jag firar mångfaldigad glädje och har mångfaldiga skäl att göra så. Vad detta betyder för min depå får ni försöka att lista ut själva.

Några undrade på forumet varför SEB går så starkt, och mitt svar får bli följande:

SEB går nu starkt därför att det är tokmånga investerare som hajar att kurserna för både SEB och Swedbank är toklåga. Det vi ser är dock en effekt av att investerare fortfarande väljer den tryggare av de två. Inget konstigt med det. Snarare fantastiskt att kunna köpa SEB under 50-lappen.

När osäkerheterna lagt sig och “tryggheten” inte värderas lika högt kommer Swedbanks kurs att komma igen med råge. Ni som varit i aktien och läst detta forum vet att jag säger “vad som än händer SEB så händer det med råge för Swedbank, fast med viss fördröjning”. Det vi som bara äger Swedbank kan göra är att glädja oss väldigt mycket så länge någon av bankerna går väldigt bra, då det betyder att vi också har en fin skjuts att se fram emot. Tro mig.

Bank är otroligt hett just nu !! I hela världen. Finans i USA går åter ikväll mycket starkt. Dirextion Financial är upp över 8%.

Spräcker SEB 50 kr, vilket jag tror de gör väldigt snart, så tror ajg vi har kurser en bit över 70 samtidigt, kanske så högt som mellan 75-80.

Vad tror ni händer när alla vill köpa bankaktier? Jag tror det redan har varit “sista chansen” att köpa tokbilliga bankaktier. Nu kan bara en rejält sättning och devalvering i baltikum förstöra festen, och då bara kortsiktigt.

Lycka till alla !!