Först vaknade jag, slog som vanligt på nyheterna, och fick där höra att Michael Jackson dött. Michael Jackson, fattar ni!? Jag är verkligen ingen musiknörd, men är det någon som jag har gillat i alla år så är det Michael Jackson. Hans personlighet må vara en sak. Den bryr jag mig inte så mycket om. I synnerhet inte idag. Men artisten Michael Jackson kommer jag att sakna. Han kommer att bli vår tids Elvis, helt klart.

I mitt nya liv cyklar jag till jobbet varje dag. Idag skulle jag för en gångs skull stanna på toppen av västerbron och dels njuta av utsikten, dels ta en andepaus och dels läsa lite på Avanzas forum och Di.se. Men givetvis ballar Avanzas sida ur och det går inte att läsa ett jota. Typiskt. Det är inte heller första gången. Häromdagen gick det inte att köpa/sälja heller…

Dagen känns ljus, varm, härlig och somrig. Måtte det smitta av sig på börsen. Idag tror jag det går uppåt, och som av en händelse funderar jag på att köra en riktig fuling: Nämligen att ta hem vinster inför helgen. Ha ha, jag måste bli bättre på detta. I så fall ska jag börja sälja strax efter 13 redan. Dvs innan alla andra får för sig att göra samma sak. Jag kommer inte att sälja allt. Vissa saker ska få ligga kvar och puttra över helgen.