Gårdagen avslutades med breda uppgångar i USA. Även bank och finans som såg ut att sacka efter initialt steg lite på slutet och slutade plus, eller väldigt nära nollan. Stockholm som steg 3.4% i förrgår och backade 0.5% idag har således haft en relativt större uppgång. Detta får mig att tro att vi kanske inte stiger fullt så mycket som många hoppas idag. Men det är bara en magkänsla om dagens psykologi.

Själv gjorde jag en framgångsrik trejd på Swedbank där jag vände en mindre post aktier en större mängd tioöringar. Resultatet blev en liten vinst. Som ni förstår håller jag på och testar mig fram längs en day-traders väg. På sistone har jag börjat drömma om att kunna livnära mig på detta. Nåja, mer om detta längre fram.

För dagen hoppas jag åter att vi ska ta ett rejält kliv uppåt, i synnerhet Swedbank som avslutade starkt igår. Faktum är att aktien steg nästan 30 öre i stängningscallen. Det tyder på att det fanns en hel del som ville in på slutet, och med god tur kan dagen börja i samma riktning.